Stamboom maken gratis

Een prachtige hobby is om een stamboom te gaan maken. Het is een tijdrovende hobby. Wat tegenwoordig gemakkelijker gemaakt wordt, is dat er veel gegevens via internet is te vinden. U kunt betalen voor uw stamboom maar uw stamboom maken gratis, kan ook.

Waar kunt u zoeken

Op internet is een stamboom maken gratis op www.wiewaswie.nl.(voorheen Genlias.nl) Hier kunt u personen zoeken en uw stamboom bouwen. Ook kunt u terecht bij www.genealogieonline.nl. Deze gratis website geeft u de mogelijkheid om uw stamboom te publiceren. Ook hebt u daar een forum en kunt u gegevens uitwisselen van uw voorouders.

Familie geheimen

Bij genoemde websites kunt u ook de originele aktes, gratis, inkijken. U zult versteld staan wat voor familie geheimen u kunt ontdekken. U kunt denken aan gegevens bij de huwelijkse bijlagen en bij de overlijdensaktes. Het kan zijn dat er al kinderen waren, voor het huwelijk. Het kan zijn dat een voorouder is gestorven aan de Spaanse griep of is verdronken.

Stamboom plaatsen

Het plaatsen van uw stamboom, kunt u gratis doen, bij www.aldfaer.nl. Dit is een gebruikersvriendelijk programma. Stamboom maken gratis opzoeken is ook handig om te doen via Google. Zo wordt uw stamboom levendiger.